(18-04-2011 20:49 )Ilo Kirjutas: Thorondor Kirjutas:Vahest küsitakse, et kui rahvaarv Maal kasvab, kas siis hingi tuleb juurde.
Ei sünni juurde hingi, küllaga sünnib juurde zombisi, kes elavad teatud "programmi alusel". (Orjameelne mass)
Hinged ei kehastu meie mõistes lineaarselt, hinged kehastuvad paralleelselt. Hingematerjal ei saa kunagi otsa, see on osa sellest, mis moodustab kõik olemasoleva. Vaim on see, kes on meil jääv ning kelle teadvus sünnib läbi hinge siia ilma. Ühel vaimul on üheaegselt mitu kehastust käsil. Hingeta inimesi pole olemas, kuigi olen vahel sellist väärarusaama kuulnud. Pole olemas zombisi, on vaid vähem või enam hirmunud hinged, keda nende vaim pole korralikult ette valmistanud kehastuseks.
(18-04-2011 20:56 )AnnaNuustik Kirjutas: Niisiis... sain ma õigesti aru - elan šamanistlike tõdede järgi ja loodusega kooskõlas ning pruugib vaid mu emal-mehel-lehmalellepojal otsustada, et oi, näe... Anna oli ju nii hea inimene, ta tahaks raudselt kirikuaias kõduneda ju... ja lups, tõmmatakse mul nahk üle kõrvade?
Ei. Nii see ei ole. Kirikule pead juba varem lubatud olema. Keha surma järel kulub keskeltläbi 40 päeva enne kui viimanegi kübe sinu hingest ja energeetikast on kokku kogutud ning lõppeks ka manalast läbi aetud. Kristalsed kardavad manalatul kui kass kardab tärpentiini, seetõttu on oluline kristlaste hinged sellest puhastusest päästa, et nad jumala pärast uuesti ei sünniks. Loe: hing uuesti ei sünniks, vaid seda hingevalgust alles hoitaks kellegi toidulauale.
Seega kui oled usklik, ent end teadlikult religioonist lahti harutanud, on sul siiski veel võimalus. Kui oled pagan, ent sind siiski kirikuaeda maetakse, on samuti veel võimalus pääseda. Ent ega seal vast muu ei aita kui et ähvardada - kui matad, siis tulen kummitama. Sest just seda see matmine teeb - hoitakse keha ja energeetika kinni, olenevalt siis lahkunu elujõust võib see energeetika jääda aastateks ja aastakümneteks siia ilma hulkuma, veel hullem kui see ka oma algelise teadvuse omandab.
Kokkuvõtvalt - kõige lihtsam on siiski end tuhastada lasta. Kõige parem, kui seda teeks väline tuli, mitte kuumutamisel isesüttimine.
(18-04-2011 22:33 )Lihtne Kirjutas: Et jah, kristlus paneb sind nahka ja nii lihtne see ongi. Aga samas peaks olema võimalus sellest hoiduda. Kristlik maailm siis seda kiivalt varjab, aga teadjamehed peaks ju ikkagi vastutööd kristlusele tegema ja meid pimedaid valgustama, nö. otsapeale aitama. Nii et antke tulla teadjamehed!
vastutööd peavad tegema inimesed ise. Teadjameeste ülesandeks peaks olema säilitada seda, mis on veel alles jäänud ja leida võimalus selle väe suurendamiseks.
(19-04-2011 10:25 )NelliN2 Kirjutas: (18-04-2011 20:56 )AnnaNuustik Kirjutas: Niisiis... sain ma õigesti aru - elan šamanistlike tõdede järgi ja loodusega kooskõlas ning pruugib vaid mu emal-mehel-lehmalellepojal otsustada, et oi, näe... Anna oli ju nii hea inimene, ta tahaks raudselt kirikuaias kõduneda ju... ja lups, tõmmatakse mul nahk üle kõrvade?
See küsimus on mindki vahel painanud. Ma olen oma suguvõsale ammu selgeks teinud ,et minu matustel peab kõige ligem papp olema vähemalt poole kilomeetri kaugusel. Kehal peaks ju olema juba ükskõik millisesse pinnasesse satub. Miks ma peaksin kestaga kaasas jõlkuma?
Ma pole ristitud ega peaks selle teema puhul ültse huvi tundma. Aga need paganama VS tekstid panevad vahel ülemõtlema.
Kest on sinu hinge loodu. Keha luuakse hinge poolt 9 kuuga kohalikust energeetikast. Näitlikult võiks öelda, et sinu juuksed on Kapa-Kohilast, kael Pärnust ning varbad Võrumaa metsadest. Me oleme juba enne reaalset sündimist kohaliku piirkonna energeetikaga läbi ja lõhki seotud - see ongi see, kes me oleme. Mitte ainult kristlased aga kõik maailmareligioonide esindajad müüvad nii enda hinge kui ka oma keha, seeläbi ka kohalikku vaimsust mesijutu ajajatele. Jah, ka budism on maailmareligioon...
Seetõttu on ka VT-s kirjalõik, kus öeldakse, et põrmust oled sa võetud ja põrmuks pead sa ka saama. Muidugi jäetakse seal nimme välja see osa, et põrmuks peab sinu keha saama alles peale seda kui hing on lõplikult lahkunud.
Eelneva jutu kokkuvõtteks - jama lugu on siis, kui oled terve oma elu elanud paganana, ent peale surma sinu keha palsameeritakse ja müüritakse peakatedraali altari sisse. Vot siis on jama majas. Ent kuna sellise asja toimumine on meil suht-koht võimatu, on alati võimalusi ka pääsemiseks