Tsitaat:Algselt postitas merkhu
osad räägivad , et kui ukse lahti teed , siis lased nagu surma sisse võimidagi sellist ...
Natuke humoorikas, kuidas hoolimata sellest, et igas kolmandas postituses keegi mainib, et kui uksele koputatakse ja sa selle avad, siis lased surma sisse, suudad sa kirjutada seda nii, nagu see oleks midagi uut ja ennekuulmatut

Loe ikka eelnevad postitused ka läbi enne, kui ise postitama hakkad.
Ise pole mingeid selgeid kahtlasi koputusi kuulnud, küll aga on mu täditütar kuulnud nii trepist üles tulevaid samme, kui ka koputusi kunagi.
Ma kuulsin mõned päevad tagasi, nagu oleks keegi koju tulnud. All oleks justkui uks liikunud ja põrand krigises erinevates kohtades natuke, aga mingeid tugevaid samme ega midagi küll ei kuulnud. Olin suht kindel, et noorem vend tuli koju, seega lihtsalt ootasin vaikselt, et ta mu toa uksest mööda kõnniks, aga seda ei juhtunud. Mingi 10-15 min hiljem tuligi mu vend koju, küsisin talt üle igaks juhuks, et kas ta liikus varem ka all ringi ja ta ütles, et ta alles tuli.
Ma olen lihtsalt parakates vb viimasel ajal, kuna olen ennast vaimude teemaga tihedamini kursis hoidnud. Üksi kodus olla ei taha väga enam