(14-10-2016 16:10 )Temimoor Kirjutas: Horvaatias mõisteti kohtus õigeks lapsevanemad, kes ravisid terveks oma lapse autismist MMS-ga: http://www.telegram.ee/maailm/horvaatia-...-moistetud
Kus artiklis on kirjutatud, et nad oma lapse autismist terveks ravisid? Mina sain nii aru, et tema seedehäired lakkasid. Kas see tuli MMS'i manustamisest, sellega kaasnenud dieedist või millegist kolmandast on ebaselge. Suhtlemisoskuste paranemisel võib samuti täiesti vähem imepärased põhjused olla. Väärkohtlemise süüdistusest nad pääsesid, kuna laps ei saanud viga ja nad järgisid seda, mida tootja manustamisjuhendis ütles - lollus pole kuritegu.
(14-10-2016 16:10 )Temimoor Kirjutas: Hiiumaa mees oma nime ja näoga räägib kuidas talle ennustati 1.5 kuud elada aga elab tänaseni MMS-i abil:
http://www.telegram.ee/toit-ja-tervis/mm...od-eestist
Esiteks ma loodan, et sa mõistad, et surnud oma lugu rääkida ei saa. Kui MMS aitab, siis jõuab nende edulugu Telegrami portaali... kui ei aita, peetakse kalmistul üks matus.
Esimesed kolm edulugu:
Alustasin MMS-i võtmist umbes 9 kuud tagasi, samal ajal sain keemiaravi. Minu haigus sai alguse 2011. aastal kui avastati kasvaja munasarjas, vähk 4 staadium, seniks olen saanud 18 korda keemiat. MMS-iga alustasin siis kui mulle määrati viimased 6 korda ja kaks olin saanud. Alustasin kolmest tilgast kuni jõudsin 15 tilgani ja määrisin ennast DMSO ja õli seguga. Muutused algasid kohe.1.gaasid ei kogunenud enam kui puu- ja juurvilju sõin ja kõht ei valutanud enam õhtuti 2.ainevahetus väga hea 3.uni lihtsalt imehea ja mis kõige tähtsam mu viimased analüüsid on täiesti korras (vähki enam pole). Nüüd jätkan kolme tilga MMS-iga igal õhtul.
Tere! Olen 2-aastase staažiga rinnavähi-haige. Mulle soovitati kohe alternatiivselt ravima hakata, aga mina ei julgenud sellele teele minna. Tegin läbi kohustusliku operatsiooni, keemiaravi, kiirituse, bioloogilise ravi ja määrati ka 5 aastaks hormoonravi. Hormoonravi pidin pooleli jätma, kuna kõik luud-liigesed hakkasid valutama. Keemiaravi – oksendamine, peavalud, öösel deliiriumis, juuste kadu. Kiiritusega tüsistused. Opereeriti rohtude manustamiseks veresoonde kanüül, väljaopereerimisel jälle tüsistus – tekkis käe lihaste nõrkus. Umbes aasta tagasi hakkasin tarvitama väikestes kogustes MMS-i, kadusid üldised halvad vaevused. Käin tööl kollektiivis, kus on tihti palju viirushaigusi, aga mina ei ole jäänud ei köhasse ega nohusse, kuigi immuunsussüsteem on nõrk. DMSO kooris mul peast peale kuut päeva määrimist peast pöidlasuuruse tumeda kasvajamoodi moodustise. Põiepõletik-antibiootikumiravi, nädal korras, siis uuesti põletik. Peale mõnepäevast pealemäärimist kadus põletik ja pole enam vaevanud. Kasutan profülaktiliselt igal hommikul ja õhtul paar tilka MMS-i.
Tere! Tahan ka rääkida oma eduloo! Eelmisel aastal 27. mail sain teada,et mul on kolmanda astme vähk ja eesti arstide arvates pole teha enam eriti midagi. Tänu sellisele suhtumisele hakkasime ise tegutsema ja mu tütar leidis MMS ja DMSO, mida hakkasin hoolega kasutama. Võtsin sisse ja määrisin peale. Muidugi muutsin kardinaalselt toitumist ja sain ka kiiritusravi Soomes. 30. detsembril teatas arst mulle et olen terve, kasvaja kadunud!
Pole vist vaja väga palju seletada, miks ma osad kohad rasvaseks otsustasin teha.
Alternatiivmeditsiini edulugude võimaliku seletuse kohta leidub päris häid argumente.
Siin on nendest ülevaatlik nimekiri.
Lühidalt:
1. Haigus võib areneda omasoodu. Mõned haigused lihtsalt kaovad iseenesest, olenemata sellest, kas neid ravida või mitte.
2. Paljud haigused on tsüklilised. Haigustel nagu artriit, multiskleroos, allergiad ja seedehäired, on omad kõrg- ja madalpunktid. Abi otsitakse siis kui olukord on kõige hullem, aga loogiliselt võttes järgneb kõige hullemale perioodile parem aeg, olenemata sellest mida ette võtta. Umbes nagu meenuta oma elu kõige kehvemat päeva ning mõista, et sellest järgmine oli eelnevast parem.
3. Platseebo. Sellest on foorumis juba piisavalt räägitud, kuid tasub ikkagi üle korrata, et see effekt on reaalne ja osadel juhtudel hämmastavalt tugev. Soovitan selle kohta lähemalt lugeda raamatust
Ben Goldacre "Pahateadus".
4. Tunnustatakse vale ravi. Kui patsiendile antakse teaduspõhist ravi ja samal ajal alternatiivset ning inimesel hakkab parem, siis mille põhjal sa hiljem otsustad kumb neist töötas? Aga kui inimene on valmis üldse alternatiivravi proovima, siis ma kardan, et pärast paranemist kaldub eelistus ebaproportsinaalselt alternatiivi poole.
Näidetest tuleb kohe meelde Lea Liitmaa lugu, kus tema imepärase paranemise juures rinnavähist räägiti millegipärast hirmus vähe faktist, et ta sai parimat kiiritusravi, mida raha eest osta saab.
5. Äkki oli algne diagnoos vale. Seda juhtub tõenäoliselt rohkem kui arvata võib. Seega imepärane paranemine võib olla paranemine mitte nii imepärasest haigusest.
6. Ajutine tuju paranemine aetakse paranemisega segi. Kui sulle arst eriti lootust ei anna, siis ega tuju ka just hea ei ole. Aga kui nüüd mingi imeravim sulle pudeli tagaküljel kindlat paranemist lubab, siis kisub suu naerule küll. Lõpuks võib see isegi inimest natukene aidata, kuna depressioon asju paremaks ei tee.
7. Psühholoogilsed vajadused võivad tajusid moondada. Umbes sama nagu ostes mingi kalli eseme, kaldume me seda eset enda jaoks paremaks tegema kui see tegelikult on - endale tunnistada, et ost oli rumalus, ei ole just maailma parim tunne. Kujuta nüüd ette, et sa tellid endale netist kalleid imeravimeid või amulette - kas ei ole võimalik, et sa kipud seejärel nende raviomadusi enda jaoks natukene liialdama?
Ühte asja lingil ei mainitud, aga arvan, et selle võiks eraldi välja tuua. Nimelt on keemiaravi (ja paljud teised ravimid) jubedate kõrvalnähtudega ning kui inimene otsustab selle mingil põhjusel katkestada, läheb ta enesetunne ajutiselt tunduvalt paremaks. Kui samal ajal hakatakse mingit alternatiivi manustama, siis võidakse vabalt põhjus ja mõju omavahel segi ajada. Lõpuks aga... jällegi, surnud ei ole eriti head jutuvestjad.
(14-10-2016 16:10 )Temimoor Kirjutas: MMS on tegelikult patenteeritud mitme haiguse raviks: http://www.telegram.ee/toit-ja-tervis/mm...e-ja-multi
Ma ei hakka teesklema, et ma midagi selle patendi kirjeldusest mõikaksin. Võib ju täiesti olla, aga selle kinnituseks peaks läbi viidama rohkem katseid. Sellest kuidas uuringute tulemusi tahtlikult ja lihtsalt kallutada saab, soovitan veelkord lugeda Goldacre "Pahateadust". Ausalt, see on hea raamat.