(17-12-2015 14:19 )Addy Kirjutas: Õhutemperatuuri järsku muutust on pikalt kummitustega seostatud ning seda on erinevate uurimiste käigus ka mõõdetud. Temperatuur näib langevat, kui paranormaalsed sündmused aset hakkavad leidma, seega antud juhtumi puhul võiks paralleele tõmmata (eeldusel, et on nendesse "uurimistesse" usku). "Koputamise" heli põhjustaja võib vabalt olla ka ma märksa maisem tegelane, nt linnud, aga jällegi leidub hulgaliselt allikaid, kus väidetakse, et koputajaks on olnud vaimolend. Kuna sinu juhtumi puhul on andmeid vähe ja piirdub sinu isikliku hinnanguga, siis on kõrvalseisjatel raske hinnata, kas tegu võib olla paranormaalsete nähtusega.
Vastus oleks, et jah, tõenäosus, et need sündmused olid põhjustas vaimolend, on olemas, aga seda tõestada on raske. Kui sa tunned, et see võib olla midagi seletamatut ning kui sul huvi on, siis tasub kindlasti asja edasi uurida. Kaotada pole ju midagi.
Aitäh vastamast.
Antud lindude teooriat olen isegi lugenud, kui ma ei eksi siis siin foorumis ka see teema läbi käinud. See mis seda heli tekitas, seda tõesti ei tea. Isiklikult ei usu midagi, oli või mitte, aga lihtsalt jäi meelde, et kaks kiiret koputamist, väikeste vahedega. Esimene oli ära, läksin ukse juurde ( välimine uks oli lahti, naine oli õues ) ei näinud midagi, tulin tagasi ja mõni minut hiljem oli jällegi nii, siis ehmatas ära, kuigi reaalselt mingi asi seda häält tekitas, kuid ma usun, et seda ei saagi teada.
Sest mingi teooria järgi öeldakse, kui uksele koputatakse, ei ole mõtet ust lahti teha ? Samas teoorias võib väga loogiline olla ka lindude jutt, mis rohkem usutav.
Külma õhusmassi kohta ka igasuguseid asju lugenud, kuid see teema on rohkem huvitanud, sest niisama ei teki sihukene asi ?, kuna see oli üpris jäine õhk, ning see oli vähest aega ( Mõned sekundid ).
Kuna olen inimene kes reageerib paljudele asjadele, või uurides mingeid paranormaalseid lugusi, siis jääb see asi päris pikaks ajaks pähe kummitama ning mõtled "Oli või mitte", kuid kui sai ära kolitud ja külla tulid ka naise sugulane koos oma elukaaslasega, siis öösel nägin unes, et naisterahvas oli minu voodi kohal ( Kus ma ka parasjagu magasin ) vaadates mulle silma ja kutsus mind kaasas ja lausus " Ära jää siia ", kui ma keeldusin, siis hakkas kutsuma naise sugulast kaasa ja nii see uni lõppes.( Unenäos toimus kõik see selles samas majas ) Peale seda muidugi enam und ei tulnud ja iga väiksem asi tundus hirmutav.
Isiklikult arvan, et see võis olla sellest, et värskelt kolinud ja niigi väike pinge üleval, et sihukene sündmus juhtus pool aastat enne seda siin hoovis. Isiklikult arvan, et see võis tekitada selle olukorra, et unes nägin sihukesi asju, kuna olen inimene kes magades näeb meeletult palju unenägusi ja enamasti kõik on meeles terve päeva jooksul, ( Osad isegi kauem ) ning tänu sellele ei puhka ennast välja.
Igatahes see kõik on sihukene teema, et samas panna mingi pilt kokku, et selle surmaga need asjad seotud, samas paneb mind üks asi kõhklema. Miks?
Sain antud isikuga väga hästi läbi, peale tema surma olen 2x kuus käinud surnuaial ja pannud Tema hauale küünlaid. ( Surmakuupäeval ja Sünnikuupäeval )