LUGEGE KÕIK ALLJÄRGNEVAD REEGLID PÕHJALIKULT LÄBI!!!
Üldiselt.
1. Kõigepealt LOE läbi meie KKK - korduma kippuvad küsimused.
See on rubriik meie foorumis, mida tavaliselt mitte keegi ei viitsi sirvida. Tee seda. Sealt leiad väga palju vastuseid küsimustele, millega sa muidu lihtsalt meid tüütaksid. Selle läbilugemata jätmine võib sind peagi viia staatusesse, kus sind kritiseerivad meie vanemad ja korralikumad liikmed. Seda pole vaja ei meie ega sinu jaoks!.
2. Meie foorum, kritiseerimine ja halvustamine
Me kõik tegeleme Para-Web'iga tänu sellele, et me usume oma ettevõtmisesse. Me ei saa sellest mingit rahalist tulu ega muid materiaalseid väärtusi. Nagu korralikele inimestele kombeks suudame me taluda
PÕHJENDATUD kriitikat ja püüame ennast parandada.
PÕHJENDAMATA kriitika puhul järgnevad repressioonid Para-Web'i
TEGIJATE poolt, äärmisel juhul ajutine või siis igavene
BÄNN. Siiski ei tee me seda niisama nagu mõnele teisele kohale kombeks. Alati on oodatud uuendused ja requestid, kuidas foorumit paremaks, ilusamaks ja inimlikumaks muuta. Kui leiad meie webis mõne vea ja arvad, et seda peab parandama, siis selle teatamiseks vajuta
SIIA. Iga vea leidmise eest oleme väga tänulikud.
Para-Web foorum - kuidas käituda, mida teha.
1. ENNE, kui foorumis midagi küsima hakkad, leia ÕIGE foorum, kus küsida.
Meie foorumis pole vaja postitusi, mis on sisestatud valesse kohta. Lähtu oma kirjutatavast teemast ja seejärel meie pakutavatest foorumitest. Kui sinu teema on näiteks
VAIMUD MINU KODUS , siis ära mittemingil juhul postita seda foorumisse
MÜSTILISED EHITISED. Kui sa
TÕESTI ei suuda leida enda postitusele sobivat foorumit, siis selle jaoks on foorum nimega
ÜLDTEEMA. Sinna võib postitada peaaegu kõike. Meie
moderaatorid/administraatorid hoiavad sellel foorumil väga aktiivselt silma peal.
2. MIDA jälgida enne uue teema alustamist.
KÕIGEPEALT vaata ega sinu teemaga sarnast teemat pole juba varem postitatud. Selleks on olemas
OTSING , siseseta sinna oma teema kohta mingi märksõna ja meie süsteem vastab sulle, kas seda on juba varem käsitletud. Tee seda võimalikult konkreetse sõnaga - näiteks kui otsid infot
UFODE kohta, siis kirjuta otsingusse
"UFO". Mitte mingil juhul ära kasuta otsingus sõnu
"MA OLEN NII KÕVA MEES" või
"KAS TEIEGA ON SAMA JUHTUNUD" Kui leiad otsingust sarnase postituse, siis palun,
ÄRA tee uut, vaid vasta sellele kui sul on midagi kasulikku öelda. Uued teemad on mõeldud ainult selleks kui teil on mingi huvitav ja paranormaalne teema, mida soovite ülejäänud liikmetega jagada.Pea meeles -
OTSINGU puhul on nupp
"järgmine" sinu suurim sõber.
3. Teemade pealkirjastamine.
Teema pealkiri peab olema
KONKREETNE - täpselt nagu koolikirjandi puhul. Inimesed, kes seda loevad, peavad aru saama teema pealkirjast, millest sa oma teemas arutled. Me ei aktsepteeri teemade pealkirju nagu
"KAS TEIL ON KA" või
"LOLLID OLETE". Heal juhul loeme me need läbi ja kui leiame teemas sisulist väärtust, muudame teie poolt pandud pealkirja. Halvemal juhul kustutame ning suhtume edaspidi teie postitustesse kui prügisse, mida vaja ei lähe. Head pole ka
LIIGA konkreetsed ja laiad teemad, näiteks
"UFO" ,
"LAEV" või
"LENNUK". Üldjuhul teema pealkirjast saame me juba aru sinu arenguseisundi
DARWINI skaalal.
PEA MEELES, et mitte keegi ei ole kohustatud sinu teemale vastama.
PEALKIRJASTA oma
TEEMA huvitavalt - siis on oodata ka vastuseid.
4.Tühised postid.
Ärge tehke neid - pole vaja.
POSTITUS peaks sisaldama rohkemat kui lihtsalt lauset
"MA KA" või
"OLEN LAHE". Väldi mitmete ühesuguste postituste tegemist. Juhul kui tahad oma teemat
MUUTA, siis targad inimesed leiutasid selleks
MUUDA nupu - kasuta seda.
5. Teiste foorumite propageerimine ja spämm.
Üldjuhul võite propageerida kõiki foorumeid, mis ei ole sama sisuga nagu meie
PARA-WEB. Juhul kui leiame, et propageerite meie foorumiga sarnast foorumit, järgneb sellele
HOIATUS kui te aga ei suvatse reageerida, oleme sunnitud teid
BÄNNIMA.Siiski on oodatud kõik välismaised ja eestimaised huvitavad lingid paranormaalsete või muidu huvitavate teemade kohta. Suurim viga, mida sa saad teha, on hakata
FOORUMIS või
U2U-s spämmima - näiteks kirjutama sinna reklaam- või ahelkirju. Sellele järgneb heal juhul
HOIATUS, halvemal juhul
BÄNN ja kasutaja kustutamine.
VÄLDI SEDA!!!
6. Topeltkasutajad
Nende all me peame silmas kasutajaid, kes omavad meie foorumis
MITUT KONTOT. Me saame seda kontrollida ja juhul kui leiame kahtlustatava, siis üks selle isiku kasutajaprofiilidest
KUSTUTATAKSE.
7.Piltide lisamine postitustesse.
Sa saad lisada pilte oma postitustesse, kuid tee seda
ÄÄRMISEL VAJADUSEL. Pilt peaks olema võimalikult väike, soovitatavalt suurusjärgus
640x480 või veel väiksem. Nõuetele mittevastavad pildid me
KUSTUTAME. Piltide saatmine meie meilidele pole
ÜLDSE HEA MÕTE!!!
8.Suhtumine teistesse kasutajatesse.
Kõigil kasutajatel on õigus oma arvamusele ning teise kasutaja põhjendamatu kritiseerimine, isiklik solvang või tahtlik provotseerimine on
taunitav. Foorumi personali ülesandeks on sellised postitused kustutada. Kas postitus on pahatahtliku sisuga, jääb foorumi personali otsustada. Aktsepteerides reeglistikku aktsepteerid ka seda põhimõtet. Niisiis - olgem sõbralikud ja heatahtlikud teineteise vastu.
#Para-Web jutukas.
1.Üldinfo jutuka kohta
Para-web jutukas on lisatud kasutajatele selleks, et ühendada ühesuguse mõtlemise ja tegutsemisviisiga inimesed ühte gruppi. Rääkida huvitavatest teemadest ning arutleda elu-olu üle. Hetkel asub
#Para-Web jutukas
DELFI.IRCWORLD.ORG serveris, kanalis
#para-web
2.Kuidas ma sinna saan?
Selleks on lisatud link
#para-web peamenüüsse. Vajuta sinna ja avaneb meie spetsiaalne java baasil loodud jututoaprogramm. Kui tahad siseneda jututuppa
KOHE, vajuta
SIIA . Teine võimalus on kasutada
IRC, programme nagu
MIRC. Selle saad downloadida
SIIT. Selle töötamise eest meie
EI VASTUTA
3.Aga jututoas pole kedagi..
Oota, küll tuleb. Inimestel on muid tegemisi ka peale jututoas istumise.
4.Operaatorid ja käitumine
OPERAATORID on kanali ülemused. Neil on õigus sind kanalist välja visata mittevastava käitumise korral nagu
ROPENDAMIME, kellegi
SÕIMAMINE,
SPÄMMIMINE või siis
MÕTTETU JUTU eest. Viimasel puhul on määrav faktor
OPERAATORI moraaliaste ja tema vaimne areng
DARWINI skaalal
Muu
1.Ma tahan oma kasutajanime muuta või kustutada.
Selleks peab sul olema
ÄÄRMISELT[ mõjuv põhjus.
ÜLDJUHUL seda soovi ei rahuldata. Juhul kui sa oled siiski endas kindel, siis võta ühendust
ADMINISTRAATORITEGA. Nemad teavad , kuidas seda teha.
2.Appi, ma ei saa millestki aru!!!
Loe uuesti
REEGLID läbi. Kui sa ikka ei mõista, siis sinu koht ei ole
ÜLDSE MITTE SIIN
3. Miks nii kurjad reeglid?
Sest me teeme kõik, et hoida oma foorumit kõige paremas korras iseenda ja kasutajate heaolu nimel.
4. Mulle ei meeldi mittemidagi nendes REEGLITES. Mida ma nüüd teen?
Võimalusi on mitmeid. Võid näiteks külastada
seda kohta või
seda kohta. Nendes on kindlasti huvitavam.
Para-Webi nimel,
Henzukaz , 14.11.2003
edit: reeglistikku täiendatud 27.08.2006
Muudetud: 27-8-06 kell 21:02:30 Tutanhamon